Photographer Scammer

PHOTOGRAPHER SCAMMER!!!Kat sini kami nak cerita kisah sebenar tentang bakal pasangan pengantin yang kena tipu…Kisahnya bermula macam ni,pasangan ni last minute baru nak booking fotografer. diorang carilah fotografer di sosial media….Servey punya servey, dapatlah sorang fotografer ni di fb, harga dia memang murahlah dari harga fotografer lain.Dia ni cuma freelance fotografer jerr ..Kedai memang tak der, ssm pun tak der, alamat pun main letak jer…..Memang banyaklah gambar yang dia post kat wall……Itupun tak pastilah betul tak gambar yang dia shoot atau dia ambil dari page fotografer lain.. So, bakal pengantin pun deal dan lock date dengan fotografer ni dengan bayaran booking RM200 sahaja…Bila hampir dengan tarikh majlis pernikahan ,pasangan pengantin ni adalah contact dengan fotografer tu untuk update lokasi dan masa……. Fotografer tu responce dengan baik ,pengantin tu pun takde lah syak apa-apa yang mencurigakan.. Tiba pada hari majlis berlangsung, pengantin perempuan dah risau sebab bakal suami dan tok kadi dah sampai, bayang fotografer pun tak nampak2x….Dorang call tak dapat, wasap tak balas…….Sampailah majlis selesai,dorang pun baru tersedar yang selama ni dorang dah kena tipu.Sebabkan nak sangat pakej yang murah……….. Korang nak cari yang murah, siasat dulu. Biar lah keluar duit sikit pun asal kita tak kena tipu. Pada Majlis Wedding……Photographer SANGAT PENTING…ok dalam event2x cenggini. Kahwin sekali seumur hidup beb! Harus lah yang terbaik.JURUFOTO PROFESSIONAL DAN BERPENGALAMAN http://www.wasap.my/+60165550225/PAKEJFOTOFOTOGRAFI atau layari website kami:https://www.vncproduction.comAtau Boleh Terus Datang ke Studio Kami Waze Je Vnc Production .. Tingkat atas Marrybrown Kuala KangsarInstagram : @vncproductionYoutube Channel : Vnc ProductionWebsite : https://www.vncproduction.com

malayweddingWedding #weddingphotography #weddingphotographer #jurugambarperkahwinanperak #malayweddingphotography #malayweddingphotographer #ipoh #bride #groom #sayajualservis #jurufotoperkahwinankualakangsar #photographerperak #gambarkahwin #kerjakahwin #photographergerik #photographerkualakangsar #photographeripoh #singaporephotographer #vncproduction #perakphotographer #projectmasterpiece #photographeripoh #malayweddingphotographer #photographerkualakangsar #gambarkahwin #malaysia #singaporephotographer #perakphotographer #malayweddingguide #photographerperak #weddingphotography #photographergerik #malayweddingphotography #malaysiaweddingphotography #malaywedding #groom #bride #weddingphotographer #projectmasterpiece #byroslanputeh #wedding #sayajualservis #kerjakahwin